W związku z otrzymaną informacja na temat szkoleń dla przedsiębiorców, przekazujemy związane z nią szczegóły.
Projekt jest skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski.
Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020 r. Wsparcie będzie realizowane do 31 marca 2021 r.
Celem projektu jest podniesienie do końca marca 2021 r., zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
1) Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
2) Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
3) Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
4) Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
5) Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Rekomendowanymi formami wsparcia są SZKOLENIA.
Więcej informacji na stronie: